Vuodessa on valtava määrä erilaisia teemapäiviä- ja -viikkoja, jotka voisi näkyä koulunkin arjessa, jos vaan muistaisi niiden olemassaolon oikealla hetkellä. Yritin joskus viime keväänä löytää netistä kalenteria, johon olisi koottu nämä päivät ja viikot, mutta en löytänyt. Niinpä päätin itse alkaa koota erilaisia teemapäiviä Googlen kalenteriin ja jakaa kalenterin täällä blogissa. Pieni näkymä kalenterista löytyy blogin oikeasta sivupalkista, mutta paremmin kalenteria pääsee tarkastelemaan klikkaamalla kalenterin kokonaan auki Google-kalenteri linkistä.  

Kalenterin pohjalla on julkisista Googlen kalentereista löytämäni juhlapyhäkalenteri. Nämä merkinnät näkyvät punaisella. Sinisellä kirjoitetuista minun lisäämistä merkinnöistä löytyy lisätiedoista yleensä linkki jollekin sivustolle, jossa on kerrottu aiheesta enemmän.

Jos kiinnostaa alkaa lisäillä merkintöjä kalenteriin, laita kommenttia. Näin saisimme kalenterista kattavamman. Yksin kalenterin päivittäminen on melko hidasta. Ajattelin, että kalenteriin voisi lisätä myös koululaisille suunnatut avoimet kilpailut (esim. kitrjoituskilpailut valokuvakilpailut yms.).